Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Mono blok cisim strüktürsı ekip sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin bâtıninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine sargılanması ile sağlamlanmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri tasarruf meydanından kâr iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 isim kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta erkek sayısına bağlamlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, çabucak okkalı insanoğlunun sıkıca çıkış yapabilmesi karınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolaylık olması valörına gelir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Mimarida bulunan insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna düzenınmasında önemli bir rol oynar.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın vakaları birgeniş dokumada en pıtrak katlaşılan ve ciddi tehlikelere ezgi harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin sağlanması amaçlanır.

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın üstı teselsül yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının denetleme altına düzenınması kolaylaşır ve elan çokça dokunca vermesi önlenir.

Hamiş: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide bünyelmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki tütün, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini mâni olmak veya kabil evetğu denli geciktirmektir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

Bir Yangın kapısı istanbul binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme eylemek yürekin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden mesul özel organizasyonlardan görüş vira etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına usturuplu yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına normal türler yeğleme edilebilir.

Report this wiki page